Richt je huis, tuin of kantoor in

Inrichting is natuurlijk een stuk gevoel en ervaring. Maar goed inrichten is je ook houden aan universele ontwerp regels en handigheidjes om een ruimte optimaal in te richten. Het maakt uiteindelijk niet heel veel uit of het nu om een huis, tuin of kantoor gaat. Het gaat om een uitstraling die in balans is en prettig is om in te verblijven. Daarnaast heeft ieder vakgebied zijn eigen technische kennis.

Ieder zijn vak

Op deze website combineren wij de ervaring van diverse specialisten uit allerlei vakgebieden op het gebied van interieur. Denk hierbij aan interieurontwerpers, kantoorinrichtingsspecialisten, hoveniers en woon specialisten.

Een gezonde en leuke werkomgeving

Wij van Scheffer kantoorinrichting vinden het belangrijk dat u zo comfortabel mogelijk uw werk kan doen, daarom vinden wij een goede kantoor inrichting belangrijk. Het is immers de ruimte waar u de meeste uren doorbrengt overdag. Los van het feit dat het een fijne en goed ingerichte ruimte moet zijn, is het ook belangrijk dat er in een gezonde omgeving gewerkt wordt. Er is tegenwoordig steeds meer aandacht voor de gezondheid van werknemer op kantoor. Scheffers biedt daarom allerlei kantoormeubelen aan die uw gezondheid én de werksfeer ten goede komen. Denk daarbij aan verstelbare sta-bureaus, bureaustoelen, vergadertafels en nog veel meer.

Kantoor unit inrichten

Geen plek om je eigen kantoor in te richten in je huis. Tegenwoordig is het mogelijk om een tijdelijke kantoor unit snel te plaatsen. De ontwikkelaar richt in de werkplaats een unit in volledig naar je eigen wensen en eisen. Vervolgens wordt de unit getransporteerd naar de eindbestemming en binnen 1 dag geplaatst. Geen gedoe met bouwvakkers en stof op de werkvloer.

 

Denk bij het inrichten van jouw kantoor ook aan een computer die er moet gaan staan. Heb je alle aansluitingen en weet je die goed kan worden aangesloten? Hiervoor heb je een goede en gemakkelijke oplossing, namelijk je computeren installeren aan huis. Niet door jezelf, maar een specialist die je hierbij helpt. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb